Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η DUR ανέλαβε την επιμέλεια εμφάνισης των διοργανωτών του 23ου Infocom World 2021

Η DUR ανέλαβε την επιμέλεια εμφάνισης τω...

H DUR ήταν μέρος του 23ου Infocom World 2021 καθώς μια από τις αξίες της, είναι η συμβολή στην πρόοδο της κοινωνίας και της τεχνολογίας

Η DUR ήταν χορηγός του 23ου Infocom World 2021 που πραγματοποιήθηκε 24-26 Νοεμβρίου με θέμα: “Recharging Greece: Revolution of the Evolution”.

Ειδικότερα, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια εμφάνισης των διοργανωτών και εθελοντών τoυ συνεδρίου, η DUR έδωσε το «παρών» με τα ποιοτικά και must-have διαχρονικά Polo t-shirts σε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση της Smartpress. Η θεματολογία του τριήμερου συνεδρίου επικεντρώθηκε στην αποτύπωση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων που αποτελούν όχημα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της χώρας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογικές υποδομές και λύσεις και την αξιοποίηση τους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

H DUR ήταν μέρος του 23ου Infocom World 2021 καθώς μια από τις αξίες της, είναι η συμβολή στην πρόοδο της κοινωνίας και της τεχνολογίας, με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά