Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Τράγκα

Πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 72 ετών

Ο Γιώργος Τράγκας εξέπνευσε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, τα ξημερώματα της Τρίτης, όπου νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου, καθώς νοσούσε από κορωναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στις 1μμ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Τις πρώτες ημέρες που νοσούσε στο σπίτι του από κορωνοϊό η κατάστασή του ήταν καλή με τον ίδιο μάλιστα να δίνει ραδιοφωνική συνέντευξη και να παρουσιάζει τον ιό με ένα ταγκό… «Είναι ένα ταγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου. Ο συνοδός είναι δύσκολος, αλλά μέχρι στιγμής είμαι καλά».

Τον εκλιπαρούσε να κάνει το εμβόλιο – Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες
Ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι τον εκλιπαρούσε να κάνει το εμβόλιο για τον κορvναϊό.

«Για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη» είπε ο κ. Ζούπας στο Πρωινό.

tanea.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις