Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" από κορωνοϊό η Χαρά Ρήγα

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" από ...

Η Πατρινή μητέρα πέντε παιδιών η οποία νικήθηκε από τον κορωνοϊό στα 77 της χρόνια

Έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους της, το περασμένο Σάββατο η Χαρά Ρήγα σε ηλικία 77 ετών. Η Πατρινή μητέρα πέντε παιδιών η οποία νικήθηκε από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη, και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Λόγω επιδείνωσης διασωληνώθηκε καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε. Η Χαρά Ρήγα ήταν μητέρα του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών- Βαρήκοων κ. Ανδρέα Ρήγα.

Η κόρη της Μαρία έγραψε στο Facebook:

«Όλα μας τα έδινες απλόχερα, με τη καρδιά σου κ τη ψυχή σου, βουτηγμένα στην αγάπη. Χάσαμε εσένα, τον άνθρωπο μας, τη πολύτιμη μαμά μας, τον φύλακα άγγελο μας. Μας λείπουν οι χαζοκαυγάδες μας, η παρέα μας, η αγκαλιά μας, η φωνή σου… Σου μιλάμε συνέχεια, ελπίζω να μας ακούς κ να νιώθεις την αγάπη μας μαμά μου. Ήσουν τα πάντα για εμάς, ήσουν τα πάντα για μένα.

Υπόδειγμα, λαμπρό παράδειγμα μητέρας… Να σε αφήσω να φύγεις μας είχες πει…

Σε άφησαμε.  Ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι. Θέλω να πιστεύω οτι το ξέρεις κ το νιώθεις. Η παρουσία σου είναι αισθητή μανούλα μου, το ίδιο κ η απουσία σου. Ήσουν η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσαμε να μας χαρίσει ο Θεός. Τον ευχαριστούμε.

Μας έμαθες να ζούμε, να υπάρχουμε, να εκτιμούμε κ να σεβόμαστε.  Εσύ μας έμαθες όλα όσα είμαστε. Ευτυχώς πρόλαβαμε μανούλα να σου πούμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί κ υπερηφάνοι που είχαμε εσένα για μητέρα μας

Σ’ αγαπάμε μαμά…

Μας λείπεις μανούλα μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις