Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στο γεύμα προς τιμήν της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη παρών και ο Πλάτων Μαρλαφέκας

Στο γεύμα προς τιμήν της Υφυπουργού Τουρ...

Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος & ο διοργανωτής του Routelab Σπ. Καμπιώτης

Με αφορμή την παρουσία και τη συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, στο πλαίσιο του #RouteLab2021, παρετέθη γεύμα προς τιμήν της, στο οποίο μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος και ο διοργανωτής του Routelab Σπύρος Καμπιώτης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του γεύματος, δόθηκε η ευκαιρία στην Υφυπουργό κ. Ζαχαράκη να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και την προοπτική κατασκευής του Αυτοκινητοδρομίου, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή της Αχαΐας και όχι μόνο, τις ανάγκες της περιοχής στην μετά covid εποχή, αλλά και τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν μέσω του ΕΦΕΠΑΕ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συζήτηση, η Υφυπουργός Σοφία  Ζαχαράκη, αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους, όσον αφορά στις ευκαιρίες ενίσχυσης του κλάδου, αλλά και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις