Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ωρα για δώρα: Ανακαλύψτε τα πολύτιμα ελβετικά ρολόγια Tissot στο κοσμηματοπωλείο Fotios Katraouras

Ωρα για δώρα: Ανακαλύψτε τα πολύτιμα ελβ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα μοντέλα του φημισμένου brand αντικατοπτρίζουν την παράδοση και την καινοτομία μιας λαμπρής πορείας από το 1853

Mια επίσκεψη στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Κατραούρας μας «ξεσήκωσε» να βασίσουμε το εορταστικό shopping σε ένα καλό ρολόι: Με παράδοση 170 χρόνων, τα διάσημα ελβετικά ρολόγια Tissot υπενθυμίζουν κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής αλλά και τους διαχρονικούς δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων. Τα φετινά Χριστούγεννα αποτελούν το ιδανικό δώρο που «μένει» και περνάει από γενιά σε γενιά χάρη στο υψηλό status κατασκευής και το απαράμιλλο style. H συλλογή που προτείνεται έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γούστων, αναγκών και περιστάσεων, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Tissot που τη θέλει να είναι ανοιχτή και να απευθύνεται σε όλους. Θαυμάστε και αποκτήστε  τα παρακάτω υπέροχα μοντέλα:

-Αν είστε λάτρεις του κλασικού και κομψού ύφους με πρωτοποριακή τεχνολογία επιλέξτε το  Tissot Gentleman. Από ατσάλι και με βαθύ πράσινο καντράν, βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς μόδας.

-Εάν αγαπάτε την περιπέτεια και το πιο casual, φορέστε το Gentleman Powermatic 80 Silicium. Εχει κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτόματο μηχανικό μηχανισμό και πράσινο καντράν.

-Το Tissot Seastar απευθύνεται σε… τυχοδιώκτες, εξερευνητές και επαγγελματίες που εργάζονται σε ακραία περιβάλλοντα. Ο λόγος για μοντέλα με ανθεκτικές στις γρατζουνιές κεραμικές στεφάνες, στεγανότητα έως 600 μέτρα, και ακόμη και βαλβίδες ηλίου!

-Το Seastar 1000 Powermatic 80 Silicium από ανοξείδωτο ατσάλι, διακρίνεται για το δυναμισμό του design του, την τεράστια αντοχή του και έχει μπλε καντράν και μπλε υφασμάτινο λουράκι.

-Οι απλές, γεμάτες χάρη γραμμές του T-My Lady μεταφέρουν τον απόηχο αμέτρητων γενεών λαμπερών, δυναμικών γυναικών. Ελευθερία έκφρασης, ευελιξία και απαράμιλλη κομψότητα. Πάρτε ως παράδειγμα το μοντέλο με ατσάλινη κάσα 28mm, με το λαμπερό φιλντισένιο καντράν και τις χρυσές πινελιές.

-Το Tissot Bellissima αποπνέει τη γοητεία του παλιού κόσμου και την αίγλη της χρυσής εποχής που δεν χάνουν ποτέ τη θελκτικότητά τους. Ένα κομψό, στρογγυλό ρολόι με λεία κάσα σαν βότσαλο, το λευκό κεραμικό cabochon, τις ρωμαϊκές ενδείξεις ώρας, το διακοσμημένο με guilloché rosette καντράν και τους ευδιάκριτους δείκτες σε σχήμα σπαθιού.

-Το Bellisima Small Lady:  με κάσα 26mm από ανοξείδωτο ατσάλι , μηχανισμό quartz με ένδειξη τέλους μπαταρίας, λευκό καντράν με ρωμαϊκή αρίθμηση, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με αναδιπλούμενο κούμπωμα, είναι ένα μικρό κομψοτέχνημα.

Από το 1853, η Tissot βρίσκεται στην καρδιά της ελβετικής ωρολογοποιίας. Στηρίζει και αντιπροσωπεύει κορυφαία events και αθλητικά κατορθώματα, συνδέοντας το όνομά της με την ιστορία και την καινοτομία. Ανακαλύψτε την κι εσείς. 


Πανεπιστημίου 240

www.katraouras.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View