Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα μαζεύει ο Παπανδρέου- "Δεν μίλησα για νοθεία"

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα μαζεύει ο Παπανδρέου- ...

Νέα δήλωση του πρώην πρωθυπουργού με την οποία ανακαλεί τα περί νοθείας

Ανακοίνωση με την οποία ανακαλεί τα περί νοθείας απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την έκταση που πήρε η είδηση πως θέτει ζήτημα για το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών του ΚΙΝΑΛ με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών, σημειώνει με ανακοίνωσή του πως δεν μίλησε ποτέ νοθεία ούτε προχώρησε σε καταγγελία.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει: «Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Νωρίτερα, μετά την επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Παπανδρέου είχε επισημάνει ότι εκ νέου υπήρξαν τουλάχιστον 2.700 παραπάνω ψηφοδέλτια στο 20% των εκλογικών κέντρων, τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος.

«Υπήρξαν καταγγελίες και ζήτησα να διερευνηθούν ώστε οι εκλογές στον β’ γύρο να γίνουν με τον πλέον διάφανο τρόπο» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην πρωθυπουργός, σημειώνοντας ακόμη πως το ΚΙΝΑΛ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και πρέπει να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις