Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Οι εκδηλώσεις του Πολύεδρου, στην Πάτρα έως την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Οι εκδηλώσεις του Πολύεδρου, στην Πάτρα ...

Συνεχίζεται η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Δαμαλά και το Σάββατο το πρωί θα γίνει θεατρική, εικαστική δράση για τα παιδιά με αφορμή την έκθεση

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα και αυτή την εβδομάδα έως τις 12/12/2021.         

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται  η αναδρομική έκθεσης ζωγραφικής του Αχαιού δημιουργού Κωνσταντίνου Δαμαλά, με τίτλο «Χρώματα και μεταμορφώσεις στη φύση».

Την Τρίτη 7/12 στις 19.00  Ξεκινά η Λέσχη Αφήγησης στο Πολύεδρο.

Η πρώτη συνάντηση !!!   

Την Πέμπτη 9/12 στις 18.00, ″Με βελόνα και κλωστή″ δημιουργούμε,  ράβουμε, κεντάμε,  πλέκουμε, μπαλώνουμε, κουβεντιάζουμε και διασκεδάζουμε…

Σάββατο 11/12 στις 10.30 π.μ. με 12.30 μ.μ. - Θεατρική, εικαστική δράση για παιδιά, «Φτερουγίζοντας και πετώντας», παίζουμε, ζωγραφίζουμε και δημιουργούμε με αφορμή τα έργα με θέμα τα πουλιά, από την έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Δαμαλά στο Πολύεδρο.

Κυριακή 12/12 στις 10.30 π.μ. -  Εκπαιδευτική, δημιουργική δράση για παιδιά, «Φτιάχνουμε κάρτες και χαρτιά περιτυλίγματος» για τα δώρα που θα προσφέρουμε στις γιορτές που πλησιάζουν.

Τέλος λειτουργεί Bazaar βιβλίων στο πατάρι του βιβλιοπωλείου.

Η είσοδος γίνεται ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας, αναφέρει η ανακοίνωση του Πολύεδρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture