Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πώς εξηγεί η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη τις 600 ψήφους στο 2ο Γυμνάσιο!

Πάτρα: Πώς εξηγεί η πλευρά του Νίκου Ανδ...

Τρεις κάλπες στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο

Την απίστευτη πρωτιά σε εκλογικό κέντρο της Πάτρας, και συγκεκριμένα στο 2ο Γυμνάσιο, σχολίασε μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αχαΐα. Θανάσης Πετρόπουλος. Στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα συγκέντρωσε 600 ψήφους.

Όπως ανέφερε, "στο κέντρο της πόλης των Πατρών, στα δύο μεγάλα εκλογικά τμήματα, πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αυτό που μας εντυπωσίασε στην εκλογική διαδικασία είναι η μεγάλη συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Καταγράφηκε αυτό στην κάλπη του 2ου Γυμνασίου.

Εκεί υπήρχαν τρεις κάλπες όπου ψήφισε η νεολαία του ΠΑΣΟΚ και είχαμε το εκπληκτικό αποτέλεσμα να είναι 600 ψήφοι στο Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό μας δίνει χαρά και δείχνει ότι οι νέοι στρέφονται σε εμάς. Το αποτέλεσμα αυτό, ήταν η συμμετοχή της νεολαίας, το αίτημα για ανανέωση, έγινε πιστευτό και κινητοποιήθηκαν νέοι άνθρωποι που μας έκαναν χαρούμενους. Αυτό είναι το μήνυμα η μεγάλη εικόνα αυτών των εκλογών. Το 2017 ψήφισαν άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία. Αντιστράφηκε αυτό και γι αυτό είχαμε αυτό το ποσοστό σε πανελλήνιο επίπεδο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις