Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ- Αχαΐα: Τι λένε τα επιτελεία Ανδρουλάκη-Παπανδρέου, οι ψήφοι που πήραν στο νομό και τα τελικά αποτελέσματα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ- Αχαΐα: Τι λένε τα επιτελε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε Θάνασης Πετρόπουλος και Δημήτρης Κοσμόπουλος στο thebest

Ικανοποιημένοι με την μεγάλη συμμετοχή, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι τα στελέχη στα «στρατόπεδα» του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.  Και μπορεί ο δεύτερος να κέρδισε τη μάχη στην Αχαΐα γενικότερα όμως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος σε ψήφους, στην Πάτρα. Χαρακτηριστό είναι ότι στο 2ο Γυμνάσιο, όπου στήθηκαν τρεις κάλπες έλαβε 600 ψήφους.

Αχαΐα: Πρωτιά Παπανδρέου στη Δυτική Ελλάδα- ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από Δ. Ελλάδα

Αυτό είναι το Εκλογικό Τμήμα της Πάτρας στο οποίο σάρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Αυτό που μας εντυπωσίασε στην εκλογική διαδικασία είναι η μεγάλη συμμετοχή των νέων ανθρώπων

Ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανδρουλάκη στο Ν. Αχαΐας, Θανάσης Πετρόπουλος ανέφερε στο thebest.gr

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 12.000 περίπου Αχαιούς που συμμετείχαν σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή στέλνει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης των πολιτών στη δημοκρατική παράταξη και στο ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες της Αχαΐας ζητούν μία ισχυρή δημοκρατική παράταξη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα. Η πρώτη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, θεωρούμε πως είναι η αρχή της προσπάθειας για ενότητα, ανανέωση και πολιτική αυτονομία της παράταξής μας.

Από τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει ως υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη, στην Αχαϊα πρώτος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου με ένα ποσοστό 37%. Και δεύτερος με 35% ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στην Αχαΐα ψήφισαν 11.440 ενώ το 2017 ψήφισαν  6.736. Από αυτούς πήρε 3.921 ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε 4.333 ψήφους (37,88), ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε  2.372 ψήφους (20,73%), ο Παύλος Γερουλάνος 227 ψήφους (1,98%), ο Παύλος Χρηστίδης 225 (1,97%) και ο Χάρης Καστανίδης 199 ψήφους (1,74%).

Συνεχίζουμε ενωμένοι, το κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η διαδικασία ήταν άριστο, ενωτικό. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και ενδιαφερόμαστε για την επόμενη μέρα. Θεωρώ ότι ειδικά στην Αχαΐα, που είναι από τα προπύργια της δημοκρατικής παράταξης,  θα κάνουμε πάλι το ΠΑΣΟΚ ισχυρό.  

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου δείχνουν το ενδιαφέρον των πολιτών που εκφράστηκε μέσα από την ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία και πιστοποιούν την ανάδειξη του χώρου πάλι σε μεγάλη πολιτική δύναμη. Αυτό δεν αφορά μόνο τους ψηφοφόρους τους ΠΑΣΟΚ αλλά γενικότερα την πολιτική ζωή της χώρας. Υπήρχε μία μεγάλη κινητοποίηση κυρίως από τη νεολαία, από άτομα νεότερων ηλικιών, πράγμα πολύ σημαντικό. Μετά από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, την επόμενη Κυριακή, πάμε για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Θα πρυτανεύσουν λογικές που σχετίζονται με την αναγέννηση του χώρου, τη δυνατότητα να παίξει καθοριστικό ρόλο στα θέματα που αφορούν στην επίλυση ζωτικών ζητημάτων

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, από την επικοινωνιακή ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου, στην Αχαΐα μιλώντας στο thebest,gr ανέφερε:            

Οι δύο υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και οι πολίτες θα επιλέξουν με κριτήριο την αποτελεσματικότητά τους στην αναγέννηση του ΚΙΝΑΛ. Θα πρυτανεύσουν λογικές που σχετίζονται με την αναγέννηση του χώρου, τη δυνατότητα να παίξει καθοριστικό ρόλο στα θέματα που αφορούν στην επίλυση ζωτικών ζητημάτων. Θα πρέπει να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα, η διεθνής εμπειρία, το κύρος, η γνώση θεμάτων. Σε κρίσιμες περιόδους σαν τη σημερινή, αυτά είναι απαραίτητα και είναι χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Γιώργος Παπανδρέου. Στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα υπάρχει μία μεγαλύτερη γνώση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων του και το αποτέλεσμα δικαιώνει αυτή την άποψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις