Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM: Ο Ναπολέων μιλά για τη σχέση του με την Ειρήνη

GNTM: Ο Ναπολέων μιλά για τη σχέση του μ...

«Προφανώς και υπάρχει κάτι»

Ο Ναπολέων είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM, γεγονός που προκάλεσε θλίψη στους φίλους του και ειδικά στην Ειρήνη, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα, λίγο πριν φύγει, αντάλλαξαν και ένα φιλί.

Ο Ναπολέων βρέθηκε καλεσμένος στο «Breakfast@star» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το μοντέλο απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη γιατί ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς του γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε αρκετά διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο.

Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το GNTM και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Απλά δεν θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι ακόμα, να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν άνθρωπος οπότε θέλω να είμαι σίγουρος.

Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση και να συμφωνήσουμε ότι θέλουμε να το δημοσιεύσουμε. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας γιατί δεν υπήρχε λόγος να το προωθήσουμε. Από εκεί και πέρα περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight