Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Πατρινό μοντέλο Παρασκευή Κερασιώτη στο εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro

Το Πατρινό μοντέλο Παρασκευή Κερασιώτη σ...

Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2021 που μόλις κυκλοφόρησε - Φωτογραφήθηκε φορώντας ρούχα κορυφαίων οίκων μόδας όπως Ντιόρ, Πράντα και Kenzo

Η νεαρή Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη που πραγματικά ξεχώρισε με την εξωτική ομορφιά της και τον χαρακτήρα της στο περσινό Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star, φιγουράρει και εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους μηνός Δεκεμβρίου 2021, του περιοδικού Madame Figaro. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το μοντέλο που ξεχώρισε για την εξωτική ομορφιά του, αλλά και την προσωπική του ιστορία, που έσπασε τα ταμπού, ποζάρει για το εξώφυλλο της Madame Figaro.

H Παρασκευή Κερασιώτη, το πιο λαμπερό παράδειγμα diversity – διαφορετικότητας στο ελληνικό μόντελινγκ αυτή τη στιγμή, φωτογραφήθηκε από τον Θανάση Κρίκη με υπέροχες δημιουργίες κορυφαίων, επώνυμων οίκων μόδας όπως Dior, Prada, Kenzo, και μίλησε στην Ντιάνα Γρηγοροπούλου για το GNTM, την ενασχόλησή της modeling, το στιλ και τα "μυστικά ομορφιάς" της.

Μεταξύ άλλων η Παρασκευή Κερασιώτη είπε στο Madame Figaro, "είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο χώρος της μόδας διαρκώς διευρύνεται και προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα όπως εγώ να αναδείξουν τη δική τους μοναδικότητα καταρρίπτοντας τα παραδοσιακά πρότυπα και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Σίγουρα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μου επιτρέπει καθημερινά να επενδύω στην υλοποίηση των στόχων μου και να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα".

Μπορείτε να δείτε βίντεο backstage από τη φωτογράφηση της Παρασκευής Κερασιώτη στο σάιτ missbloom.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight