Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: «Το περιμέναμε ότι θα γίνει» λένε γείτονες της οικογένειας του μητροκτόνου

Αγρίνιο: «Το περιμέναμε ότι θα γίνει» λέ...

Τέσσερις φορές είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά καταστήματα

Ως χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας θα μπορούσε να περιγραφεί η κατάσταση στην οικογένεια του 35χρονου μητροκτόνου απο το Αγρίνιο, που τα ξημερώματα δολοφόνησε με άγριο τρόπο τη μητέρα του, στον οδό Κόκκαλη, δίπλα απο το παλιό νοσοκομείο.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 35χρονος με το βαρύτατο ποινικό μητρώο είχε εγκλειστεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικά καταστήματα ή κλινικές και συγκεκριμένα στο Δρομοκαϊτειο, το Δαφνί, το Ρίο και τις φυλακές Κορυδαλλού απ’όπου από το 2017, αποφυλακίστηκε πριν από μόλις οκτώ ημέρες.

Γείτονες που μίλησαν σήμερα σε δημοσιογράφους αναφέρουν πως η μητέρα του ήταν χαρούμενη, αφού πίστευε πως ο γιος της θα είχε μια καλύτερη κατάσταση, όμως η πραγματικότητα ήταν τελικά πολύ διαφορετική, αφού λίγη ώρα αργότερα με την άφιξή του στο Αγρίνιο ο 35χρονος δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα την ίδια του τη μητέρα, μπροστά στα ματιά της ανήμπορης γιαγιάς του, την οποία επίσης τραυμάτισε.

Οι ίδιοι γείτονες αναφέρουν με θλίψη πως αργά ή γρήγορα, μια τέτοια τραγωδία θα συνέβαινε.

 Η απορία πλέον είναι έκδηλη σε όλη την κοινωνία: Εαν το έγκλημα αυτό θα μπορούσε να προληφθεί και πώς ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις