Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: "Ο πατέρας μου, έπεσε στο χειρότερο χρονικό σημείο"- Τι δήλωσε ο γιος του Χρ. Ροΐδη

Ηλεία: "Ο πατέρας μου, έπεσε στο χε...

Σοκαρισμένος ο γιος του αδικοχαμένου εκπαιδευτικού

Σοκαρισμένος χθες ο γιός του Χρήστου Ροΐδη, του αγαπητού εκπαιδευτικού και χοροδιδάσκαλου που «έφυγε» άδικα από τη ζωή, μίλησε για τις στιγμές αγωνίας, που δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος. Ο εκπαιδευτικός Χρήστος Ροΐδης έχασε την ζωή του στην διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Στην περιοχή δύο μέρες τώρα, επικρατούν ακραίες συνθήκες. Είχε πάρα πολύ νερό και ο πατέρας μου και ο πατέρας είχε μια δουλειά στο ελαιοτριβείο της περιοχής και ξαφνικά ενώ ο καιρός φάνηκε να μην είναι τόσο άσχημος ξεκίνησε να πάει.  Όμως στην πορεία, επιδεινώθηκε και δεν ήξερε πως να το αντιμετωπίσει. Βρέθηκε σε ένα σημείο που ο χείμαρρος είχε υπερχειλίσει.

Ήταν έμπειρος οδηγός. Απ’ ότι φαίνεται, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να ελέγξει και αφού είδε ότι δεν μπορεί να περάσει σταμάτησε εκεί μέχρι να σταματήσει η βροχή. Φαίνεται ότι το ρεύμα ήταν τόσο ισχυρό που παρέσυρε το όχημα.

Αφού δεν έδωσε κάποια απάντηση στο κινητό του, μετά από δύο ώρες περίπου, παραξενευτήκαμε και αρχίσαμε να τον ψάχνουμε.

Πήγαμε στο ελαιοτριβείο και μας είπαν ότι δεν είχε έρθει. Και οι άνθρωποι εκεί, έκαναν προσπάθεια, άρχισαν να ψάχνουν εκεί κοντά. Είδαμε κάποια στιγμή τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και έτσι καταλάβαμε…

Συνεχίσαμε να ψάχνουμε, αλλά είχε παρασυρθεί το όχημα αρκετά από το σημείο, περίπου στα 200 μέτρα! Παρότι ήταν μέρα, ήταν δύσκολο να εντοπιστεί. Έπεσε στο χειρότερο χρονικό σημείο ο πατέρας μου. Δεν ξεκίνησε με έντονη κακοκαιρία.

Γενικά δεν καθαρίζονται οι χείμαρροι, αν και ο δήμος κάνει κάποια προσπάθεια.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ αγαπητός και πλέον δεν είναι πια μαζί μας για να μας συμβουλεύει. Είναι απροσδόκητο αυτό που συνέβη, που «έφυγε» έτσι…», είπε ο Νίκος Ροίδης.

 

Πηγή: PatrisNews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις