Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: "Βούλιαξαν" στη λάσπη τα Σαγέικα- Απίστευτες εικόνες- ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: "Βούλιαξαν" στη ...

Πνιγμένα ζώα και ζημιές σε γεωργικά μηχανήματα

Ζημιές άφησε πίσω της η καταστροφική μανία της πρωινή καταιγίδας, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας και συγκεκριμένα στο οικισμό κοντά στον Σταθμό. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές πλημμύρες, σε όλη την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι κάτοικοι στο thebest.gr, η καταστροφή είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς πνίγηκαν ζώα ενώ ζημιές έχουν υποστεί και γεωργικά μηχανήματα. Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, πλημμυρισμένες αποθήκες, εργαστήρια και ποιμνιοστάσια αλλά και σημαντικές  ζημιές στις καλλιέργειες συνθέτουν το σκηνικό.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς  ζητάει να προχωρήσει αμέσως η καταγραφή των ζημιών και να προωθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη γρήγορη αποζημίωση των πληγέντων.

 "Απευθύνω επείγουσα έκκληση προς τις συναρμόδιες αρχές της Πολιτείας. Ο Δήμος πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να αρχίσει αμέσως η καταγραφή των ζημιών και να προχωρήσει τάχιστα η αποζημίωση των πληγέντων" ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις