Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστημονική διημερίδα πραγματοποιείται από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας

Επιστημονική διημερίδα πραγματοποιείται ...

Το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών – Συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Οδοντιατρικός ασθενής, από την διάγνωση στη θεραπεία» που πραγματοποιεί ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας το διήμερο  26 και 27 Νοεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο  του Πανεπιστημίου Πατρών.

 Στη διοργάνωση, θα παρουσιαστούν αρκετά και με μεγάλο ενδιαφέρον ζητήματα, που αφορούν όλους τους  επαγγελματίες στην καθημερινή πράξη, καθώς επίσης και το πολύ σημαντικό ζήτημα της προφύλαξης, διαχείρισης και αντιμετώπισης λοιμώξεων ( όπως ο covid-19) και ατυχημάτων επαγγελματιών υγείας και ασθενών στο οδοντιατρικό περιβάλλον.

Στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται και ομιλίες που πρωταρχική στόχευση έχουν την επανασύνδεση του χώρου με την μεγάλη ιατρική επιστήμη και την θεώρηση του ασθενή ως ολότητα.

Οι εργασίες θα διεξαχθούν με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιού covid 19.

Οι οδοντίατροι  που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διημερίδα είτε δια ζώσης είτε μέσω του YouTube, μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας.

*Στη φωτ. ο οδοντίατρος και Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις