Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έλληνας εστιάτορας στην Αυστρία: Σοκ με το lockdown, πολλοί πιστεύουν ότι θα κρατήσει και τον Γενάρη

Έλληνας εστιάτορας στην Αυστρία: Σοκ με ...

Μιλά για τα νέα μέτρα λόγω της έξαρσης της πανδημίας

Πρώτη μέρα του lockdown σε όλη την Αυστρία η σημερινή και η πρωτεύουσα έχει ήδη ερημώσει αφού οι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν μόνο για να προμηθεύονται βασικά αγαθά, για να επισκέπτονται γιατρό και να αθλούνται.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα θα διαρκέσουν για είκοσι μέρες, ενώ ο εμβολιασμός γίνεται υποχρεωτικός από την 1η Φεβρουαρίου.

"Είμαστε σε σοκ με το lockdown καθώς οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι θα κρατήσει και τον Γενάρη και τον Φλεβάρη ή θα ανοίξουν για τα ψώνια και μετά πάλι θα κλείσουν" αναφέρει ο Λευτέρης Δερμιτζάκης, Έλληνας ιδιοκτήτης του εστιατορίου Εllas στην Αυστρία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε είχαν δημιουργηθεί άλλες προσδοκίες σε σχέση με την εξέλιξη του κορονοϊού και μετά προσγειώθηκαν σε μια πραγματικότητα διαφορετική. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι πολιτικοί είχαν πει ότι δεν θα γίνει lockdown και το αποφάσισαν ξαφνικά μετά την έξαρση της πανδημίας ειδικά στην Άνω Αυστρία.

Ο ίδιος αναφέρει πως οι κάτοικοι νιώθουν αγανάκτιση."Βλέπουμε τους πολιτικούς να τα κάνουν σαλάτα" σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την συνέπεια στα μέτρα ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε πως οι μεγάλοι σε ηλικία πρόσεχαν ενώ η νεολαία όχι και τόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις