Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρίκαλα: "Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της" - Τι λέει ο 20χρονος για το ροζ βίντεο με τη 15χρονη

Τρίκαλα: "Όλα τα έχουν κάνει οι φίλ...

Υποστηρίζει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του

Τη δική του απάντηση δίνει ο 20χρονος από τα Τρίκαλα ο οποίος κατηγορείται πως διέρρευσε στο διαδίκτυο ερωτικό βίντεο του ίδιου με μία 15χρονη η οποία τον κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, "δείχνει" ως υπαίτιες φίλες της ανήλικης τις οποίες προτίθεται να κατονομάσει στις Αρχές, ενώ υποστηρίζει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το βίντεο δεν έχει διαρρεύσει από εμένα. Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης. Περιμένω να με καλέσει η αστυνομία να πάω για κατάθεση για να δώσω ονόματα" δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή "TLive".

"Μια φορά τη γνώρισα την 15χρονη και μία φορά βρεθήκαμε πριν από αρκετούς μήνες, δεν την ξαναείδα. Γνωριστήκαμε μέσω μιας φίλης της. Αυτό το βίντεο το έχω δει και δεν φαίνεται κάτι. Εγώ έμαθα για το βίντεο από κάποιες κοπέλες που με συναντούσαν έξω και μου έλεγαν διάφορα. Απορώ πως η μητέρα της κατάλαβε ότι το έχω κάνει εγώ. Εγώ δεν τράβηξα το βίντεο και δεν απεικονίζομαι στο βίντεο και δεν διέρρευσα το βίντεο. Γι’ αυτό περιμένω να πάω στην αστυνομία για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Εμείς δεν απειλήσαμε κανέναν. Σε εμένα τηλεφώνησαν και με απείλησαν ακόμη και για τη ζωή μου" πρόσθεσε.

Τι καταγγέλλει η άλλη πλευρά
Η οικογένεια της 15χρονης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, διά του δικηγόρου της, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.

Ωστόσο το βίντεο τις αμέσως επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες και έφτασε στην κατοχή της ίδιας της μητέρας η οποία προχωρά άμεσα πλέον και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση -όπως υποστηρίζει- στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις