Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα με τις αντιδράσεις των γύρω σας. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας συμπεριφορά, ενώ θα μπορούσατε να επιλύσετε τις διαφορές σας μέσα από διάλογο.  

Ταύρος

Η επιθετικότητα σας οφείλετε στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα. Το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και θα πρέπει να βρείτε τρόπους χαλάρωσης. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας… Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

Δίδυμοι

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και εισπράττετε θετικά σχόλια για τις ικανότητές και την διπλωματία σας. Κεφαλαιοποιήστε την θετική αυτή άποψη που έχουν οι άλλοι για σας, προωθώντας την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Καρκίνος

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν, και θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Μελετήστε μόνο προσεκτικά τις προτάσεις που θα δεχτείτε και διαπραγματευτείτε τους όρους.

Λέων

Οι δισταγμοί και οι φόβοι που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είστε αποδοτικοί και επικεντρωμένοι και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Στη προσωπική σας ζωή θα επανέλθει σταδιακά η ηρεμία.

Παρθένος

Γνωρίζετε πώς να επωφελείστε από τα γεγονότα της ζωής σας. Ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις σας για να καταφέρετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Χρειάζεται μόνο υπομονή!

Ζυγός

Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο! Όσοι έχετε οικογένεια, θα περάσετε όμορφες στιγμές με συντρόφους και απογόνους. Η ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται στην ζωή σας και οι διαπληκτισμοί εκλείπουν. 

Σκορπιός

Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να απολαύσετε την συντροφιά τους. Επαγγελματικά διαφαίνονται ενδιαφέρουσες προοπτικές εξέλιξης, χρειάζεται όμως προσοχή στις κινήσεις σας. 

Τοξότης

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, γιατί θα περιπλέξει τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να απομακρύνετε τοξικά άτομα από τη ζωή σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις, εάν μπορείτε να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο.

Υδροχόος

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που σας αγχώνουν και θα σας χαλούν τη διάθεση.

Ιχθείς

Τα άστρα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό σήμερα, δίνοντας σας ευκαιρίες για την βελτίωση του ερωτικού σας δεσμού ή την δημιουργία ενός νέου. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας, μην ενθουσιάζεστε όμως και αποκαλύπτετε μυστικά σας, πριν γνωριστείτε καλά

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being