Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινούν δωρεάν έλεγχοι μνήμης στα ΚΑΠΗ της Αιγιάλειας

Ξεκινούν δωρεάν έλεγχοι μνήμης στα ΚΑΠΗ ...

Σε συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας και του σωματείου Φροντίζω – Οι έλεγχοι αξιολογήσεων μνήμης θα γίνονται την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα

Από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας γίνεται γνωστό ότι μία ακόμα σημαντική δράση προς όφελος των συμπολιτών έρχεται να προστεθεί στο πολύπλευρο έργο που επιτελείται.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Διασύνδεσης του Κέντρου Ημέρας για Άτομα με Άνοια στο Δήμο Πατρέων του Κοινωφελούς Σωματείου Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων, σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιεί την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα Δωρεάν ελέγχους μνήμης, προσανατολισμού και άλλων νοητικών λειτουργιών σε πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας ηλικίας άνω των 55 ετών.

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προσφορά των περισσότερων δυνατών δράσεων προς όφελος των συμπολιτών μας σε όλες τις δομές του Δήμου μας και στην κατεύθυνση αυτή διευρύνουμε τους ορίζοντες συνεργασίες με φορείς και συλλόγους που συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή» τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

*Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 26910-61652 (ώρες επικοινωνίας 9:00-12:π.μ και 17:00-20:00 μ.μ ) προκειμένου να προγραμματιστούν εγκαίρως τα ραντεβού λαμβάνοντας υπόψη και τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης διάδοσης του νέου κορωνοϊού. Τα ραντεβού μπορεί να γίνονται είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης με απαραίτητη προϋπόθεση το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

*Οι έλεγχοι μνήμης υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Πρόγραμμα Διασύνδεσης υφιστάμενων ή νέων Κέντρων Ημέρας με Μονάδες Ο.Τ.Α. για την Τρίτη ηλικία – Κ.Η.Φ.Η, Κ.Α.Π.Η.» στο οποίο δικαιούχος είναι το σωματείο Φροντίζω (με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις