Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα κόντρα του Πρύτανη με το Δήμο- «Δεν ανέφεραν ότι παραχωρήθηκαν οικόπεδα»

Πάτρα: Νέα κόντρα του Πρύτανη με το Δήμο...

Για την ολοκλήρωση του νέου δρόμου που συνδέει την Πάτρα με το Κάτω Καστρίτσι

Το γεγονός πως το Πανεπιστήμιο Πατρών παραχώρησε οικόπεδα για να ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος που συνδέει την Πάτρα με το Κάτω Καστρίτσι, ξέχασε να αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Χρήστος Μπούρας, «το Πανεπιστήμιο παραχώρησε τα οικόπεδα για να γίνει ο δρόμος. Δεν περίμενα να αναφερθεί από το Δήμο, και γενικά δεν περιμένω κάτι. Ωστόσο τα οικόπεδα πίσω από το νοσοκομείο που είναι περιουσία του πανεπιστημίου, παραχωρήθηκαν, με απόφαση της Συγκλήτου, για να γίνει ο δρόμος.

Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο. Διαφορετικά δε θα μπορούσε να γίνει ο δρόμος. Το πανεπιστήμιο προχώρησε σε αυτή την κίνηση θέλοντας να βοηθήσει την πόλη και τους κατοίκους. Αποφάσισε να παραχωρήσει οικόπεδα για να περάσει ο δρόμος».

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων ανέφερε: 

Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο των σημαντικών έργων και παρεμβάσεων που καλυτερεύουν την καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας, κατασκεύασε το νέο δρόμο, που ενώνει την Δημοτική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου με την πόλη της Πάτρας και διέρχεται παράπλευρα του χώρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου", αναφέρει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται για ένα έργο που επί σειρά ετών, αποτελούσε αίτημα των κατοίκων του Κάτω Καστριτσίου και του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα επισκεφθεί και θα παρουσιάσει το έργο στα μέσα ενημέρωσης, στους κατοίκους και τις διοικήσεις του Νοσοκομείου και του Πανεπιστημίου, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. (Οι φωτ. είναι από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρ. Κορδά και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις