Αυξημένες περιπολίες
Κορυφώνονται την Τετάρτη οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται επί ποδός. Από απόψε έχουν αυξηθεί οι περιπολίες γύρω από πιθανούς αστυνομικούς στόχους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καταδρομικές επιθέσεις. Παράλληλα, σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται η Αστυνομία για πληροφορίες που αφορούν διάφορα σημεία που συνδέονται με τον αντιεξουαστικό χώρο.
Την ίδια στιγμή, αυξημένη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει και σε κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες για την αποτροπή τυχόν καταδρομικών επιθέσεων.
Στο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας, περιλαμβάνονται προληπτικοί έλεγχοι τόσο ατόμων, οι οποίοι θα καταλήγουν σε προσαγωγές ή συλλήψεις εάν κριθεί αναγκαίο. Οι εντολές της ηγεσίας της ΕΛΑΣ περιλαμβάνουν επίσης αυξημένα μέτρα σε Αστυνομικά Τμήματα, ενώ έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών που πραγματοποιούν περιπολίες, υπό τον φόβο επιθέσεων σε βάρος τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










