Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπαλόνια με νεκροκεφαλές στην πλατεία από Εστίαση και Εμπόρους- Βγήκαν στους δρόμους- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μπαλόνια με νεκροκεφαλές στην πλα...

Στα "κάγκελα" και τους δρόμους η εστίαση και στην Πάτρα- Κατεβασμένα ρολά και συγκέντρωση

ΝΕΟΤΕΡΟ: Στους δρόμους της Πάτρας βγήκαν νωρίτερα καταστηματάρχες της εστίασης και έμποροι για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα του κορωνοϊού που όπως αναφέρουν περιορίζουν τη λειτουργία τους ενώ ζητούν μέτρα στήριξης. Με μαύρα μπαλόνια που κάποια είχαν νεκροκεφαλές, πραγματοποίησαν πορεία στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής κνητοποίησης της εστίασης. Κλειστά είναι και εμπορικά καταστήματα. Κύρια συνθήματα ήταν "Η Εστίαση πεθαίνει" και "Όχι άλλος εμπαιγμός στη μικρομεσαία επιχείρηση".

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:  Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής καθώς και εμπόρων στο κέντρο της Πάτρας. 'Ενα από τα κεντρικά συνθήματα είναι "Η Εστίαση πεθαίνει" ενώ κρατούν μαύρα μπαλόνια.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση της εστίασης συμμετέχει και η Πάτρα. Τα καταστήματα ειναι κλειστά ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου  στο πλαίσιο της οποίας κρατούν μαύρα μπαλόνια με νεκροκεφαλές. Το παρών δίνουν και έμποροι.

Διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα του κορωνοϊού που περιορίζουν τη λειτουργία τους και όπως επισημαίνεται η δουλειά τους έχει μειωθεί σημαντικά. Οι επαγγελματίες της εστίασης ζητούν μέτρα στήριξης του κλάδου

Από νωρίς η συντριπτική πλειοψηφία των καφε παραμένει με κατεβασμένα ρολά ενώ και τα εμπορικά καταστήματα δεν θα ανοίξουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

 

Πάτρα: «Κλειστόν» σήμερα για εστίαση και καφέ – Πρωινό «λουκέτο» και στα εμπορικά

«Σφράγισε» η Πάτρα- Κατεβασμένα ρολά, άδεια τραπεζοκαθίσματα, απέραντη... ησυχία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις