Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος είναι ο Αιγιώτης που μπαίνει στη "Φάρμα"

Ποιος είναι ο Αιγιώτης που μπαίνει στη &...

Μπάστα, Μηλιαρέση, Γαρδέλης, Ψωμιάδης ανάμεσα στους "αγρότες"

Επιστρέφει τον Δεκέμβριο η Φάρμα στον ΑΝΤ1, ξανά με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη και ρεαλιστική.

Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης.

Θα καταφέρουν να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες; Θα φροντίσουν σωστά τα ζώα και τη γη; Θα ανταποκριθούν στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας»; Θα μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι; Θα αντέξουν να ζήσουν ως πραγματικοί αγρότες;

Οι 18 παίκτες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΤΡΕΣ: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Αιγιώτης υποψήφιος "αγρότης" μας συστήνεται

Το όνομα μου είναι Λέντζος Βασίλης, είμαι 35 χρονών και έρχομαι από το Αίγιο Αχαΐας. Τα δύο βασικά επαγγέλματά μου είναι οι οικοδομικές εργασίες και οι αγροτικές δουλειές. Γενικότερα, τις πιο πολλές ώρες της ημέρας βρίσκομαι εκτός σπιτιού τόσο λόγω δουλειάς, όσο και λόγω άλλων υποχρεώσεων. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αξιοποιώ στο να γυμνάζομαι, αλλά και στη διασκέδαση με φίλους. Είμαι αρκετά κοινωνικός και μου αρέσει να γνωρίζω νέα άτομα, καθώς και να βοηθάω όσους με έχουν ανάγκη. Επίσης, είμαι στοργικός και αγαπώ τη θαλπωρή της οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight