Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" Νίκος Παπαδημάτος στην εκπομπή "Σημείο Αιχμής" του SUPER B

Ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Ε...

Με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πλή

Ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" κ. Νίκος Παπαδημάτος φιλοξενείται απόψε το βράδυ στην εκπομπή "Σημείο Αιχμής"με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πλή στην τηλεόραση του SUPER B.

Μιλά για την κόντρα του με τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα μετά την αναφορά του κ. Φωτήλα στην ανάγκη ανεύρεσης νέου προσώπου από τη ΝΔ στο Δήμο της Πάτρας.

"Ήταν, άκυρο, άστοχο και αγενές αυτό που είπε παρουσία μου στην κομματική εκδήλωση . Και δεν το είπε τυχαία. Δεν θα αποφασίσει ο κ. Φωτήλας, ο οποίος ασφαλώς και δεν μας στήριξε το 2019, πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση στη ΝΔ για το Δήμο της Πάτρας", τονίζει ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας: "Εγώ και η παράταξη είμαστε και θα είμαστε παρόντες".

Αναφέρεται στη δημοτική Αρχή και στον Δήμρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, λέγοντας ότι "είναι μονολιθικός και γι αυτό εγκλωβίστηκε την πολιτική του με το θέμα των συμβασιούχων" και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα "μαύρο μέτωπο" στο δημοτικό συμβούλιο.

Μιλά για τα μικρά.και μεγάλα ζητήματα της πόλης και δηλώνει πως θα κλείσει την πολιτική του πορεία στο Δήμο της Πάτρας, ενώ ως Πρόεδρος του ΠΕΑΚ αναφέρει πως την Άνοιξη του 2022 αναμένεται να δημοπρατηθεί η κατασκευή του κολυμβητηρίου της Αγυιάς.

Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα, απόψε το βράδυ στις 23.30 στο "Σημείο Αιχμης", στο SUPER B.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις