Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποιος είναι ο άν...

Mε γοητευτικό επιχειρηματία

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι σε σχέση, λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Μετά τα στιγμιότυπα του πλαστικού χειρουργού με μελαχρινή καλλονή που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας, η εκπομπή «Love it» αποκάλυψε ότι το μοντέλο και παίκτρια του J2US είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με γοητευτικό επιχειρηματία.

Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο επιχειρηματίας ανέβασαν το ίδιο story, την ίδια χρονική στιγμή. Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτσας, ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της ξανθιάς καλλονής έχει μία επιχείρηση με κοσμήματα μαζί με τη μητέρα του και λέγεται Στάθης.

Με μία αναζήτηση στα πρόσωπα που ακολουθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram, βρήκαμε ότι ο γοητευτικός επιχειρηματίας λέγεται Στάθης Σχίζας και είναι, επίσης, συνδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει ο Θάνος Πετρέλης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 4 Νοεμβρίου στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο και μαζί με τον σύντροφό της κάθισαν σε ένα τραπέζι δίπλα στον DJ, μη θέλοντας να δώσουν λαβές για σχόλια. Όπως μας είπε άνθρωπος που βρισκόταν στο σημείο, η Αλεξάνδρα ζήτησε ευγενικά να μην ποζάρει στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight