Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβ...

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Πέμπτης

Εικαστικός στο επάγγελμα δηλώνει η Κλοντιάνα Τσέλο, η γυναίκα η οποία φέρεται το μεσημέρι της Πέμπτης να πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι. Η εικαστικός είχε παράνομη σχέση με τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, που σήμερα είναι 12 ετών.

Πολλές φορές, διεκδίκησε μάταια την επιμέλεια του παιδιού της. Μάλιστα, σταδιακά μετά από απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της τον Ιανουάριο του 2016 έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Η ίδια σε συνέντευξη της την εποχή εκείνη στην εφημερίδα Espresso είχε αναφέρει σχετικά:

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» λέει η εικαστικός.

Οπως περιέγραψε στη συνέντευξή της η κόρη της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, έως ότου πήρε και την επιμέλεια, το 2016.

Η φερόμενη ως δράστις, πιθανότατα παρακολουθούσε τις κινήσεις του ζευγαριού και σύμφωνα με καταγγελίες, πολλές φορές απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του 68χρονου. Μάλιστα, μία φορά της επιτέθηκε και τη χτύπησε, αλλά πρόλαβαν να παρέμβουν κάτοικοι της περιοχής.

"Δεν δούλευε. Ήταν συνέχεια με πλούσιους άντρες. Αυτή ήταν η ζωή της. Σήμερα με τον έναν που θα μπορούσε να της προσφέρει μια άνετη ζωή, αύριο με τον άλλον. Και οι υπόλοιποι άνδρες έχουν το ίδιο πρόβλημα με αυτή τη γυναίκα, αλλά δεν έχουν παιδί μαζί της. Μάλιστα, σε άλλες περιπτώσεις άλλαζε αυτή τις κλειδαριές στα σπίτια τους για να μην μπορούν να μπουν μέσα", δήλωσε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου γειτόνισσα της οικογένειας.

Ακούστε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις