Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάρκου-Αναγνωστοπούλου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να πάει οδικώς στον νομό Ηλείας

Μάρκου-Αναγνωστοπούλου: Ο κ. Μητσοτάκης ...

Μετέβη στην Ηλεία με ελικόπτερο Σινούκ, αναφέρουν

Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηλεία αναφέρονται οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου καθώς και ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός. επισημαίνοντας ότι "μετέβη με ελικόπτερο Σινούκ που αποβίβασε και αυτοκίνητα για την μετακίνηση του! Προφανώς δεν είναι ανόητος να ταξιδέψει στην Πατρών-Πύργου". Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

O πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε μετά από μεγάλη καθυστέρηση την πολύπαθη περιοχή της Ηλείας. Βεβαίως στάθηκε μακριά από τις πυρόπληκτες περιοχές και απλά διακήρυξε ότι «θα κάνουμε ότι και στην Εύβοια». Αυτό ακριβώς φοβόμαστε, γιατί στην Εύβοια έχουν γίνει ελάχιστα.

 

Το πιο χαρακτηριστικό όμως της επίσκεψης του είναι ότι μετέβη στην Ηλεία με ελικόπτερο Σινούκ που αποβίβασε και αυτοκίνητα για την μετακίνηση του! Προφανώς δεν είναι ανόητος να ταξιδέψει στην Πατρών-Πύργου όπως μετακινούνται οι κοινοί θνητοί, οι οποίοι δεν ξέρουν αν στο τέλος του ταξιδιού τους θα φτάσουν ζωντανοί ή τουλάχιστον αρτιμελείς. Κατά τα άλλα υποσχέθηκε ότι το 2022 ΘΑ ξεκινήσει η κατασκευή της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου (αυτή που είχε ξεκινήσει να γίνεται τον Μάιο 2019 και η κυβέρνηση του σταμάτησε τις εργασίες της).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις