Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία»

Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo και εξήγησε γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο του τραγουδιού.

 «Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατροί που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Εγώ δεν έτυχε να υποστώ κακοποίηση, ήμουν τυχερή, αλλά ήξερα περιπτώσεις από φίλες μου. Αυτό που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό είναι το λιγότερο τιποτένιο. Να αφήσουν τον κόσμο να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ, δεν είμαστε καλά! Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια. Δεν είμαι του γάμου. Μου είχε κάνει πρόταση ο Ανδρέας, αλλά ήμασταν σαν παντρεμένοι, απλά δεν είχαμε το χαρτί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight