Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λύγισε on air ο Αλ. Παπανδρέου: "Έχασα τη θεία μου, ο πατέρας είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό- Εμβολιαστείτε!" - ΒΙΝΤΕΟ

Λύγισε on air ο Αλ. Παπανδρέου: "Έχ...

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Ο σεφ της εκπομπής "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου, Αλέξανδρος Παπανδρέου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφερόμενος στη θεία του που έχασε από κορωνοϊό αλλά και στον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο.

"Δεν είμαι καλά σήμερα. Αλλα εντάξει. Υπάρχουν οι δύσκολες εβδομάδες και οι δύσκολες ημέρες" δήλωσε ο γνωστός μάγειρας.

"Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους" πρόσθεσε, με βουρκωμένα μάτια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να τον στηρίξει, λέγοντάς του: "Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δεν με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου".

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου έστειλε το αισιόδοξό του μήνυμα. "Η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας" σημείωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight