Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Πάτρα: Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας ...

Ήδη αρκετά σχολεία έχουν δηλώσει πως θα επισκεφτούν την έκθεση ενώ την Τετάρτη 10/11 θα προβληθεί βιντεοσκοπημένη η παράσταση «Αχαρνής», από το αρχείο του Θεάτρου Τέχνης

Συνεχίζεται η σημαντική έκθεση φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν που παρουσιάζει τις φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κωστή Καπελώνη από τις παραστάσεις του θεάτρου στην Επίδαυρο της περιόδου 1985-1998.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΠ - Καρναβάλι Πάτρας και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων.

Επίσης μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ότι θα επισκεφτούν την έκθεση τα σχολεία: 10ο Γυμνάσιο, 2ο ΕΠΑΛ, 14ο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο Καμινίων, Ειδικό Σχολείο και 21ο Γυμνάσιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι υπεύθυνοι των σχολείων μπορούν να απευθύνονται στην κα. Φούλα Κορομπέλη (τηλ. ραντεβού: 6931181093).

Στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 20.00 στο κτίριο Κ7 των Παλαιών Σφαγείων η προβολή της παράστασης «Αχαρνής», από το αρχείο του Θεάτρου Τέχνης. Θα προηγηθεί εισαγωγή από τη θεατρολόγο κα. Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture