Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της έκ...

Πολλοί φιλότεχνοι έδωσαν το παρών - Η έκθεση με τις φωτογραφίες του Κωστή Καπελώνη θα διαρκέσει έως τις 26/11

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου 2021 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που παρουσιάζει τις φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κωστή Καπελώνη και διοργανώθηκε με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων.

Τους επισκέπτες καλωσόρισε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή χαιρετίζοντας το γεγονός της σημαντικής έκθεσης στον πολυχώρο του πολιτισμού των Παλαιών Σφαγείων και παράλληλα σύστησε στους παρευρισκόμενους τις χρήσεις και τον τρόπο λειτουργίας του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων. Εκ μέρους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΔΣ, Πέτρος Βάης, ενώ ο Κωστής Καπελώνης αναφέρθηκε στην ιστορία του Θεάτρου Τέχνης και στον τρόπο που συγκροτήθηκε το υλικό της έκθεσης.

Επίσης έγινε προβολή βίντεο με περίπου 300 φωτογραφίες που εμπεριέχονται στο λεύκωμα «1985-1998 Θέατρο Τέχνης Επίδαυρος», απ’ όπου και προέρχεται το υλικό της έκθεσης.

Παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα Κ7) έγινε κινηματογραφική προβολή της βιντεοσκοπημένης παράστασης του Θεάτρου Τέχνης «Όρνιθες» (1975) σε σκηνοθεσία του Κάρολου Κουν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως και τις 26 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από Δευτέρα έως Σάββατο τις ώρες 9.00-14.00 και την Τετάρτη τις ώρες 17.00-20.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture