Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

23 κάλπες στήνει το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαΐα- Αριθμός ρεκόρ στην ιστορία εσωκομματικών αναμετρήσεων στο νομό

23 κάλπες στήνει το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαΐα- ...

Από τις 5 έως τις 12 Δεκεμβρίου

Με 23 κάλπες θα διεξαχθεί στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου η εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό εκλογικών τμημάτων και καλπών στην ιστορία των εσωκομματικών εκλογικών αναμετρήσεων στην περιοχή της Αχαΐας γεγονός που αποτυπώνει το ύψος των προσδοκιών στελεχών του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα θα στηθούν: -7 κάλπες στην Πάτρα, (στο 2ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό) -1 κάλπη στο Αρκτικό Διαμέρισμα -2 κάλπες στο Νότιο Διαμέρισμα -1 κάλπη στην Οβρυά -2 κάλπες στο Ρίο -4 κάλπες στην Αιγιάλεια (3 στο Αίγιο και 1 στην Αχαΐα) -2 κάλπες στη Δυτική Αχαΐα (1 σε Κάτω Αχαΐα και 1 σε Σαγέικα) -2 κάλπες στα Καλάβρυτα (η 1 στην Κλειτορία) -2 κάλπες στον Ερύμανθο (σε Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Αχαΐας)

«Περιμένουμε αθρόα προσέλευση και θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων που θα έρθουν να ψηφίσουν σε συνθήκες ασφαλείας και λόγω κορωνοϊού», λέει στο thebest.gr ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας Γιώργος Αθανασόπουλος. Στελέχη του κόμματος εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση στην περιοχή της Αχαΐας θα σημάνει την εκκίνηση του επαναπατρισμού ψηφοφόρων του χώρου της κεντροαριστεράς.

Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι ξεκινά από την Πάτρα η προεκλογική περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου. Ο κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας στις 12 το μεσημέρι ενώ στις 12. 45 θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Αργότερα, θα έχει συζητήσεις με δημάρχους της Αχαϊας και με φορείς ενώ το απόγευμα στις 7 θα μιλήσει σε εκδήλωση στον Πύργο Ηλείας. Αύριο θα επισκεφθεί την Αιατωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις