Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγλαΐα Καλλιώρα: Δασκάλα στο Τραγανό και… παγκόσμια πρωταθλήτρια

Αγλαΐα Καλλιώρα: Δασκάλα στο Τραγανό και...

Στην κολύμβηση

Είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Τραγανού αλλά και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση! Ο λόγος φυσικά για την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Αγλαΐα Καλλιώρα, η οποία κατέκτησε τρία μετάλλια στην κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εργασιακού Αθλητισμού (WCSG) που διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

 

«Ξεκίνησα την κολύμβηση σε ηλικία 5 ετών στο Ν.Ο.Β.Α και συνεχίζω μέχρι και σήμερα στην κατηγορία masters με σημαντικές επιδόσεις. Σε ηλικία 12 ετών μεταπήδησα στο άθλημα του καγιάκ όπου κατέκτησα 8 Πανελλήνια μετάλλια, όμως παράλληλα αγωνιζόμουν με τη γυναικεία ομάδα water polo του Ν.Ο.Β.Α», δήλωσε η ίδια στην εφ. «Πατρίς».

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Καλλιώρα ...

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Καλλιώρα Αγλαΐα με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δ. Κυπριώτη

Οι σπουδές και η εργασία της ως διαιτολόγος και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, οι μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και οι οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν την εμποδίζουν να συνεχίσει τις προπονήσεις.

Η κα Καλλιώρα προπονείται στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας και αποδεικνύει ότι ο πρωταθλητισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό πρεσβεύουν άλλωστε οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ότι δηλαδή ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής».

 
Για τις επιτυχίες της δασκάλας μίλησε στην εφ. «Πατρίς» και ο διευθυντής του σχολείου κ. Δ. Κυπριώτης αναφέροντας ότι «είμαστε περήφανοι που στο σχολείο μας διδάσκει μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, η οποία αποτελεί και πρότυπο για τους μαθητές μας. Την συγχαίρουμε και τις ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

Πηγή φωτογραφιών: facebook

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις