Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για τα κιλά μου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τα περισσότερα αρν...

«Φέτος είμαι πιο χαλαρή από πέρυσι» δήλωσε η παρουσιάστρια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, την προσωπική της ζωή αλλά απάντησε και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά, είναι άλλο project και θέλει το χρόνο του. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα».

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, αλλά και τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Όταν ήρθα στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα. Κατέληξα σε μια συνθήκη που δεν ήταν υγιής και φαινόμουν έγκυος. Δεν νευρίασα όταν έγραφαν ότι ήμουν έγκυος. Βίωσα άγχος και πίεση».

«Δεν είναι ωραίο αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, αλλά ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Τον άνθρωπο που κάνει το λάθος οφείλεις να τον συμβουλεύσεις και να τον βοηθήσεις. Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια για το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight