Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών! Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα αδέσποτα- Αγέλη επιτέθηκε σε φοιτητές

Πανεπιστήμιο Πατρών! Εκτός ελέγχου η κατ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δύο νέα περιστατικά επίθεσης σήμερα σε φοιτητές που κατέβαιναν από το λεωφορείο

Εκτός ελέγχου φαίνεται να οδηγείται η κατάσταση με τα αδέσποτα στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τις επιθέσεις σε φοιτητές και καθηγητές. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας περιγράφει δύο νέα περιστατικά επίθεσης σε φοιτητές σήμερα το πρωί και εκφράζει την αγανάκτησή του.

«Σήμερα το πρωί στις 9.00 πμ δύο φοιτητές κατεβαίνοντας από το λεωφορείο τους επιτέθηκαν αδέσποτα από αγέλη που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο στο Ρίο και ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για αντιλυσικό ορό. Η φοιτήτρια τραυματίσθηκε πιο ελαφρά. Έχει γίνει μάστιγα πλέον αυτό το θέμα και το πρόβλημα είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρό. Κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών μας, των εργαζόμενων και των διδασκόντων μας. Ακούν οι αρμόδιοι Ανησυχούν; Θερμή παράκληση από όλους όσους έχουν αρμοδιότητα για τη λήψη μέτρων πριν είναι αργά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπούρας.

Πρόσφατα μιλώντας στο thebest.gr είχε πει πως στην επόμενη Σύγκλητο θα θέσει θέμα να ασκηθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου. H επόμενη συνεδρίαση της Συγκλήτου θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου ωστόσο «προσπαθούμε να μη φτάσει στα άκρα το θέμα με τον Δήμο» δήλωσε σήμερα προσθέτοντας πως  «τα αδέσποτα δεν έχουν συνηθίσει τόσο κόσμο και έχουν εξαγριωθεί και  χρειάζεται ένα Σαββατοκύριακο να γίνει μια επέμβαση, να συννενοηθούμε με τον Δήμο, να κλείσουμε τις πόρτες και να μαζέψει ο Δήμος όσα περισσότερα μπορεί. Δεν γίνεται κάθε μέρα να είναι είδηση ότι έχουμε επίθεση από αδέσποτα στο Πανεπιστήμιο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες είχαμε επίθεση σε πρωτοετή φοιτήτρια ενώ ακολούθησε επίθεσε σε Καθηγητή.

Θύμα αδέσποτων σκύλων επίκουρος Καθηγητής - Νέα επίθεση στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις