Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή "Σημείο Αιχμής" του SUPER B

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή "...

Καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής του δημοσιογράφου Γιώργου Πλη

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπληρώτρια Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου είναι καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή "Σημείο Αιχμής" του SUPER B με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πλή.

Η κα Αναγνωστοπούλου μιλά για:

- Τη μάχη με τον καρκίνο, καθώς είχε διαγνωστεί και η ίδια με την ασθένεια, και τη σχέση της με τη Φώφη Γεννηματά. "Λέγαμε οι δυο μας λόγια καρδιάς με τη Φώφη"...αλλά και για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς και η ίδια ακόμη και για την εμφάνισή της: "Δεν είναι δυνατόν να γίνονται επιθέσεις κυρίως σε γυναίκες για τα...μαλλιά τους και άλλα τέτοια θέματα σε περιόδους μάλιστα που το θέμα των γυναικοκτονιών είναι στην πρώτη γραμμή".
- Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα και τις κατηγορίες κατά των αστυνομικών: "Είναι προφανές ότι στην υπόθεση αυτή οι αστυνομικοί υπερέβησαν τη νομιμότητα. Όπως υπερέβη τα καθήκοντά του και ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος".
- Την προοπτική "προοδευτικής διακυβέρνησης": "Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει αυτή η δυνατότητα στο επόμενο διάστημα", αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα και πιθανή αμφισβήτησή του με αφορμή και το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο:
"Δεν υπάρχει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ που να αμφισβητεί τον Αλέξη Τσίπρα. Κανείς...Υλοποιεί τις αποφάσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ο καλύτερος "αγωγός" για να περάσει αυτό το πρόγραμμα στην κοινωνία".

Αυτά και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα ζητήματα, απόψε το βράδυ, στις 23.30 στο "Σημείο Αιχμής", στην τηλεόραση του SUPER B.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις