Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυσε on air ο Παναγιώτης Λάμψιας - "Ζητώ συγγνώμη, είναι δύσκολο"

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυσε on air ο Παναγιώ...

Φορτισμένη στιγμή

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Παναγιώτης Λάμψιας για την Φώφη Γεννηματά λίγες ώρες μετά την κηδεία της.

Όπως δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος γνώριζε πολύ καλά και την ίδια αλλά και τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας μάλιστα τα όσα του είχε πει ο Γιώργος Γεννηματάς λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή και εκείνος, όπως και η κόρη του, από καρκίνο.

"Για πρώτη φορά νιώσαμε όλοι ότι τα λόγια και τα αισθήματα ήταν τόσο δυνατά, όπως εκφράστηκαν από φίλους, την οικογένειά της και αντιπάλους. Αυτό λέει πολλά για την πολιτική και τον βίο της Φώφης Γεννηματά ως ανθρώπου" δήλωσε μεταξύ άλλων, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ .

"Την ίδια αγωνία έζησα και στο πρόσωπο της Φώφης, μετά από τις αλλεπάλληλες μάχες που έδινε για την υγεία της, για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Δεν τα κατάφερε μέχρι τέλους αλλά απ'ότι είδαμε είναι άξια τα παιδιά της, όπως κι αυτή ήταν άξια κόρη του πατέρα της. Ζητώ συγγνώμη" είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά του.

Η συγκίνηση ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ενώ πολλές ήταν οι φορές που η φωνή του "έσπασε" μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά. "Είναι δύσκολο" σχολίασε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις