Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θύελλα αντιδράσεων για απαράδεκτες αναρτήσεις Ιερού Ναού για την Φώφη Γεννηματά

Θύελλα αντιδράσεων για απαράδεκτες αναρτ...

Τις «κατέβασαν» λόγω αντιδράσεων

Αλγεινή εντύπωση, αλλά και θύελλα αντιδράσεων, προκάλεσαν αναρτήσεις σχετικά με την Φώφη Γεννηματά σε σελίδα στο Facebook, που φέρεται να ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη – καθώς δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση εκ μέρους του Ναού ή της τοπικής Μητρόπολης – εάν πρόκειται για σελίδα που πράγματι ανήκει στο Ναό ή για ψεύτικο λογαριασμό.

Οι αναρτήσεις
Η πρώτη ανάρτηση αφορούσε στην αναδημοσίευση της είδησης για τη ματαίωση της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, την 27η Οκτωβρίου, λόγω εθνικού πένθους για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ και συνοδευόταν με το εξής σχόλιο: «Για ποιον λόγο; Επειδή πέθανε η Γεννηματά; Αίσχος».

Στη δεύτερη ανάρτηση της σελίδας για την κηδεία της Φώφης Γεννηματά, το σχόλιο ήταν εξίσου προκλητικό: «Ευχόμεθα καλό παράδεισο. Σε λαϊκό προσκύνημα γιατί; Τι προσέφερε στην πατρίδα και θα βγει σε λαϊκό προσκύνημα; Αυτό είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα που προσπαθεί να μας πείσει ότι μας είναι απαραίτητο να υπάρχει».

Τις «κατέβασαν» μετά τις αντιδράσεις
Οι αναρτήσεις πλέον έχουν «κατέβει» από τη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook, καθώς προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου.

Σημειώνεται, πάντως. ότι στην περιγραφή της σελίδας σχετικά με τον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, αναφέρεται: «Υπό ανέγερση Ιερός Ναός αφιερωμένος στην Οσία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου. Βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.

Με τη βοήθεια και χάρη του Πανάγαθου Θεού σάς καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της ενορίας μας.

Στη σελίδα μας θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες της ενορίας μας, για την ιστορία της, το μηνιαίο πρόγραμμα, και για κάθε θεολογικό και κοινωνικό δρώμενο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις