Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άκαρπη η προσπάθεια για εμβολιασμό φοιτητών στο Πανεπιστήμιο- Κλήθηκαν 30 και πήγαν...

Πάτρα: Άκαρπη η προσπάθεια για εμβολιασμ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μικρή ανταπόκριση- Τι λέει στο thebest.gr ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας

Απογοητευτικός είναι ο αριθμός των φοιτητών που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, χθες στο Ρίο, στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου, Χρήστο Μπούρα και Μάρκο Μαραγκό.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Μπούρας, «Ως Πανεπιστήμιο Πατρών, έχουμε δημιουργήσει τρία εμβολιαστικά κέντρα. ‘Ένα στο Κουκούλι, ένα στο Ρίο και ένα στο Μεσολόγγι. Θα τα κρατήσουμε αν και δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση, όπως συμβαίνει γενικότερα με τους εμβολιασμούς στη χώρα.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, κλήθηκαν χθες στο Ρίο. Κάποιοι ήρθαν και εμβολιάστηκαν Πιο συγκεκριμένα είχαμε καλέσει 30 και εμβολιάστηκαν έξι. Αν εμφανιστεί ένας ικανοποιητικός αριθμός θα καλέσουμε την κινητή μονάδα. Κατά τη γνώμη μου είναι και σπατάλη να κινητοποιούμε μία κινητή μονάδα για 4-5 εμβολιασμούς. Θα κάνουμε ξανά άλλη μία προσπάθεια τον Νοέμβριο. Συνεχίζουμε να καλούμε τους φοιτητές, δεν αισιοδοξώ όμως ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά, θέλω να είμαι ειλικρινής.  Κάνω έκκληση για εμβολιασμούς κι αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας».

Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης δήλωσε χθες: «Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, αλλά το μοναδικό μας όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και τίποτα άλλο. Ήρθαμε σήμερα εδώ, ώστε βοηθήσουμε στην ενημέρωση για την εμβολιαστική διαδικασία και να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των φοιτητών μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφενός μεν, κάναμε μια διαδραστική κουβέντα με τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου μαςι αφετέρου, θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού».

6η ΥΠΕ: Στο Πανεπιστήμιο Πατρών για εμβολιασμούς φοιτητών- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις