Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άνια Τέιλορ Τζόι τραγουδά εντυπωσιακά στην ταινία «Last Night in Soho»

Η Άνια Τέιλορ Τζόι τραγουδά εντυπωσιακά ...

Το φιλμ με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και με ατμόσφαιρα 60ς βγαίνει στη Μεγάλη Βρετανία στις 29 Οκτωβρίου 2021

Στη νέα της ταινία «Last Night in Soho», 25χρονη ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι υποδύεται μία επίδοξη τραγουδίστρια της εποχής των 60s που έχει ένα πρόωρο τέλος.

Η όμορφη και ταχέως ανερχόμενη ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς μίνι τηλεοπτικής σειράς «Queen's Gambit» ερμηνεύει την επιτυχία της Πετούλα Καρκ του 1965 «Downtown» συνοδεία μιας ορχήστρας εγχόρδων και η φωνή της είναι μεταξένια και φανερώνει την αργεντίνικη προφορά της.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η ίδια η Άνια Τέιλορ Τζόι από την ταινία μυστηρίου με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ «Last Night in Soho» σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους σινεφίλ, εντυπωσιάζει πραγματικά με την ερμηνεία της.

«Δεν σου ζητούν κάθε μέρα να ηχογραφήσεις πολλές εκδοχές ενός εμβληματικού τραγουδιού. Οι ήχοι της δεκαετίας του '60 ήταν αυτό που με έκαναν για πρώτη φορά να ερωτευτώ τη μουσική, γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν ο Έντγκαρ μου ζήτησε να προσπαθήσω» έγραψε η ηθοποιός.

Το «Last Night in Soho» που είναι Βρετανικής παραγωγής του 2021 σε σκηνοθεσία του Έντγκαρ Ράιτ και  σενάριο Ράιτ και Κρίστι Γουίλσον-Κερνς, από ιστορία του Ράιτ, βγαίνει στις Αγγλικές αίθουσες αυτή την Παρασκευή 29/10/2021 ενώ στις 4 Νοεμβρίου 2021 το αναμένουμε και στην Ελλάδα σε διανομή της Tulip. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Thomasin McKenzie, Matt Smith και ο βετεράνος Terence Stamp.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight