Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στην κάμερα και ο σκύλος της στο βάθος ανοίγει μόνος του την πόρτα και φεύγει σαν... κύριος

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στην κάμερα και...

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Ενα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης στην οποία συμμετείχε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη ανακοίνωσε πως διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, με τη γνωστή πολιτικό να δέχεται ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που ανήρτησε στο προφίλ του στο YouTube ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αυτής συζήτησης, υπήρξε και ένα χαριτωμένο απρόοπτο: Το σκυλί της άνοιξε την πόρτα για να βγει και η κ. Μπακογιάννη σχολίασε, γελώντας: «Συγγνώμη, είναι ο σκύλος που έχει αποφασίσει να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει». Ο κ. Καιρίδης που συμμετείχε ακόμη στη συζήτηση ανέφερε ότι το απόσπασμα με το σκύλο θα γίνει σημείο σχολιασμού από τις εκπομπές, με την κυρία Μπακογιάννη να σχολιάζει πως «είναι τέτοιο το μέγεθός του που δεν μπορείς να τον φέρεις σε λογαριασμό, ανοίγει πόρτες, κλείνει πόρτες, μπαίνει, βγαίνει».

Δείτε το περιστατικό με τον σκύλο από το 57:20 και μετά:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις