Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άραξος: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες!- Αεροδρόμιο στο σκοτάδι

Άραξος: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτε...

Εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν για ώρες να επανέλθει το ρεύμα και να μπορέσουν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος

Η γεννήτρια τέθηκε επιτέλους σε λειτουργία με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν τα μηχανήματα ελέγχου των εισιτηρίων μετά το πρόβλημα που υπήρξε το απόγευμα αλλά και το βράδυ  της Παρασκευής, στο αεροδρόμιο του Αράξου, καθώς υπήρξε διακοπή ρεύματος.

Σταδιακά ξεκίνησε η επιβίβαση των επιβατών στο αεροσκάφος με προορισμό τη Στουτγκάρδη, δίνοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Νωρίτερα: Λίγο  μετά τις 21.00 το βράδυ  για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.Εκατοντάδες επιβάτες πτήσης με προορισμό τη Στουτγκάρδη παρέμεναν  καθηλωμένοι στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, αφού δεν μπορούσαν  να επιβιβαστούν  λόγω του ότι είχαν τεθεί εκτός τα μηχανήματα και δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ελέγχου των ταξιδιωτικών εγγράφων.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη  καθώς δεν μπορούσε για δεύτερη φορά μέσα σε μια μέρα να λειτουργήσει ούτε η γεννήτρια ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

 

Νωρίτερα:Το απόγευμα της Παρασκευής εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν για ώρες να επανέλθει το ρεύμα και να μπορέσουν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, ενώ και όσοι έφτασαν ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, δεδομένου ότι ο ηλεκτρικός τάπητας μεταφοράς των αποσκευών δεν λειτουργούσε και δεν μπορούσαν να παραλάβουν τις βαλίστες τους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις