Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΚΙΝ.ΑΛ. μετά την υποτροπή της υγείας της Φώφης Γεννηματά- Βαίνει προς αναβολή η εκλογική διαδικασία

Ραγδαίες εξελίξεις  στον ΚΙΝ.ΑΛ. μετά  τ...

Επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτήν τη δύσκολη μάχη

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη.

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες μέσω zoom και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτήν τη δύσκολη μάχη. «Μία μία όμως, δεν μπορώ να τις κερδίσω όλες μαζί» φέρεται να είπε η κυρία Γεννηματά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φ. Γεννηματά-Τι είχε πει για τη μάχη με τον καρκίνο

Ακολούθησε η ανακοίνωση της παραίτησής της από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων η προγραμματισμένη για 5 και 12 Δεκεμβρίου διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται να βρίσκεται σε φάση συζήτησης καθώς πέραν των άλλων μετά την αποχώρηση Γεννματά αλλάζουν και οι ισορροπίες.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου λήγει τυπικά η προθεσμία υποψηφιοτήτων, κάτι που όπως λένε στελέχη του κόμματος ενδεχομένως να πρέπει να τροποποιηθεί. Η αρμοδιότητα ανήκει στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία πρέπει να εισηγηθεί αντιστοίχως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να πάρει γρήγορα τις όποιες αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eκτάκτως στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά- Αποσύρει τη υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ωστόσο, οι πάντες βρίσκονται ακόμη υπό το σοκ της εξέλιξης, συνεπώς οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν από αύριο το πρωί. Η πρώτη σκέψη των στελεχών του κόμματος αυτή την ώρα έχει να κάνει με την υγεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις