Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Αθηνά» έφτασε στην Πάτρα- Ποτάμια οι δρόμοι, στα ύψη οι τιμές της υγρασίας- Δείτε πίνακες

 Η «Αθηνά» έφτασε στην Πάτρα- Ποτάμια οι...

Οι έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες

Η κακοκαιρία "Αθηνά" ... επιτίθεται με βροχές εδώ και λίγη ώρα στην Πάτρα μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια ενώ ιδιαίτερα υψηλές είναι και οι τιμές της  υγρασίας. Οι έντονες βροχοπτώσεις αλλά και οι υψηλές τιμές υγρασίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις προγνώσεις του meteo κάνοντας σε πολλές περιπτώσεις την ατμόσφαιρα αποπνυκτική καθώς δεν συνοδεύονται απο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δειτε που βρέχει αυτή τη στιγμή στην Αχαϊα.

Δειτε που βρέχει αυτή τη στιγμή στην Αχαϊα.

Αύριο Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και στα βόρεια κυρίως τμήματα των Κυκλάδων. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, με πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων κυρίως στα δυτικά.

Στη Δυτική Ελλάδα, στη Θεσσαλία και σε περιοχές των νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Πιερίας και Ημαθίας οι βροχές θα έχουν και αυξημένη διάρκεια, ενώ στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής συμπεριλαμβάνονται περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 20, στην Ήπειρο από 9 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 13 έως 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ανατολικοί-βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις, με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων, με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις