Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Ποτιστικό κανάλι στο Πετρωτό είναι ακάλυπτο δίπλα από σπίτια

Καταγγελία στο thebest.gr: Ποτιστικό καν...

Περίοικοι ζητούν το αυτονόητο να τοποθετηθεί κάποιο προστατευτικό ή μία σχάρα έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιο μικρό παιδί

Συμπολίτισσα που κατοικεί στην περιοχή Πετρωτό Πατρών επικοινώνησε με το thebest.gr και κατήγγειλε πως απέναντι από το σπίτι της, στο πλάι του δρόμου υπάρχει ποτιστικό – αρδευτικό κανάλι, στο οποίο κατεβαίνει νερό και είναι επικίνδυνο για ένα μικρό παιδί να γλιστρήσει καθώς δεν υπάρχει κανενός είδους προστατευτικό.

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού μόλις 2 ετών ανησυχεί για το γεγονός και ζητά από τον τοπικό σύλλογο Πετρωτού να επιληφθεί του ζητήματος και να τοποθετήσει στο σημείο κάποιου είδους προστατευτικό, είτε μία σχάρα ή κάποιο συρματόπλεγμα έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιο μικρό παιδί να πλησιάσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται και παίζουν πολλά μικρά παιδιά. Μάλιστα σε απόσταση μόλις εκατό μέτρων λειτουργεί και παιδικός σταθμός. Τέλος να αναφέρουμε πως ένας άλλος περίοικος που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα, να υπάρχει κοντά στην είσοδο του σπιτιού του αντίστοιχο μικρό ποτιστικό κανάλι, προέβη με δικά του έξοδα αφού δεν έβγαζε άκρη, στην τοποθέτηση προστατευτικού καλύμματος.

*Τις φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο που είναι το αυλάκι, μας τις έστειλε η καταγγέλλουσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις