Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελληνίδα γιαγιά στον διάσημο σεφ Γκ. Ράμσεϊ – «Έβαλες πολύ αλάτι στη σαλάτα» - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνίδα γιαγιά στον διάσημο σεφ Γκ. Ράμ...

Έγινε viral

Στην Ελλάδα βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες ο παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής «Gordon, Gino & Fred Go Greek», στην οποία διαφημίζει τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας.

Ο ίδιος και η παρέα του, ταξίδεψαν με το βαν τους στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα και τα Μετέωρα, κάνοντας γυρίσματα σε πανέμορφα σημεία της χώρας μας και δοκιμάζοντας την πλούσια ελληνική κουζίνα.

Κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ ένα συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να γίνει viral.

Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε τον Γκόρντον Ράμσεϊ σε μία από τις επισκέψεις του στη Σαντορίνη, να ετοιμάζει Salsa Verde και να τη δίνει σε μια Ελληνίδα γιαγιά για να την δοκιμάσει, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

Ειδικότερα, η Σαντορινιά γιαγιά όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε με το πιάτο του διάσημου σεφ, αλλά του έκανε παρατήρηση πως ήταν πολύ αλμυρό, με τον Γκόρντον Ράμσεϊ να «λύνεται» στα γέλια και να προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά.

«Ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα του σεφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω γυναίκα φημίζεται για τον μουσακά της στη Σαντορίνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight