Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό»

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες ...

Όσα εξομολογήθηκε για τις δυο σειρές ο Πατρινός ηθοποιός

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πατρινός Δημήτρης Γεωργαλάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον «Σασμό», όπου και πρωταγωνιστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όσο και τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» και τη βοήθεια που του πρόσφερε.

 Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γεωργαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις Άγριες Μέλισσες πέρασα πέρυσι για λίγο και μέτρησε πάρα πολύ για αυτό που κάνω τώρα. Δηλαδή ουσιαστικά η γνωριμία μου με την παραγωγή αυτή έγινε από τις Άγριες Μέλισσες και μετά μου έκαναν την πρόταση για τον Σασμό. Είναι η ίδια παραγωγή».

«Δεν είναι απόλυτο το να κάνεις τον κακό ή τον καλό. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύο πλευρές. Θα φανεί αργότερα και η καλή πλευρά του Κώστα. Έχει φανεί κακός επειδή είναι λίγο βαρύς, ασήκωτος και βέρος Κρητικός» πρόσθεσε ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. »

 

«Επειδή στον Κώστα έχει πάει πάρα πολύ άσχημα η ζωή του, έχει μπλεχτεί με παράνομα πράγματα. Ο καημένος έμπλεξε με αρχαιοκαπηλεία. Αυτό είναι το κακό του και είναι πάρα πολύ ζηλιάρης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight