Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha, "Σασμός"

Ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς σ...

Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη

Στη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Σασμός» που προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00 και ήδη έχει κάνει αίσθηση τόσο με το στόρι του που εκτυλίσσεται στην Κρήτη όσο και με τους ηθοποιούς που παίρνουν μέρος και τις καλογυρισμένες σκηνές, παίζει και ο γνωστός Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς που είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς που πέρυσι έπαιξε για λίγο και στις «Άγριες Μέλισσες», υποδύεται στον «Σασμό» πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Τάσος Νούσιας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαρία Πρωτόπαπα, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Τζομπανάκη, η Όλγα Δαμάνη, κ.α., τον Κώστα Μιχαελάκη.)

Είναι ο σύζυγος της Άσπας (την ερμηνεύει η Βέρα Μακρομαρίδου), ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος και δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του. Όσο για την Άσπα Μιχελάκη είανι η τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς Βρουλάκη (στο ρόλο η  Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη)και έμπιστη φίλη της. Επέστρεψε με την οικογένειά της πριν 8 χρόνια από την Αυστραλία, παντρεύτηκε με τον Κώστα Μιχελάκη και τώρα διατηρούν μαζί μια καντίνα λίγο έξω από το χωριό. Η Άσπα έχει παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας) και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight