Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Eπίθεση με βιτριόλι: Εμφανίστηκε ο φερόμενος ως συνεργός της κατηγορούμενης - Ζητάει να καταθέσει στη δίκη

Eπίθεση με βιτριόλι: Εμφανίστηκε ο φερόμ...

Την Εισαγγελία Εφετών επισκέφθηκαν ο φερόμενος ως συνεργός, στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, και ο δικηγόρος του και ζήτησαν να κληθεί και να καταθέσει στη δίκη.

Ο φερόμενος ως συνεργός της 36χρονης δράστριας που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στην Εισαγγελία, το μεσημέρι της Τετάρτης.

 
Σύμφωνα με το T-live στον Αlpha, ο άνθρωπος που οι αρχές εχουν στο μικροσκόπιο ως πιθανό συνεργό στην πολύκροτη υπόθεση, μέχρι σήμερα δεν είχε εξεταστεί. Σήμερα, λοιπόν, μαζί με τον δικηγόρο του επισκέφθηκαν την Εισαγγελία Εφετών και ζήτησαν να καταθέσει στη δίκη που συνεχίζεται από αύριο 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο εν λόγω άνθρωπος, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του δικηγόρου του να εμφανιστούν αύριο Πέμπτη στο δικαστήριο για την εκδίκαση της επίθεσης με βιτριόλι.

Υπενθυμίζεται πως αύριο 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει εκ νέου η δίκη της δράστριας, που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα εμφανιστεί επιτέλους η δράστρια ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά και της γυναίκας που προξένησε τόσο μεγάλο κακό. Όπως σημειώνουν συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης στο Mega, οι ελπίδες για να εμφανιστεί μεθαύριο στη δίκη είναι μηδαμινές.

Ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισής της, έχει σημειώσει ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, απλώς είναι άγνωστο το πότε.

Αυτή τη στιγμή η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στη μεταφορά της από τη Θήβα οφείλονται οι ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Τα άτομα με τα οποία επικοινωνεί, είναι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ένα συγγενικό της πρόσωπο και μια στενή της φίλη που είναι και μάρτυρας υπεράσπισής της.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις