Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων- Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων- Νεκρό...

Περίπου στις 20:00 σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος της ΔΕΗ

Νεότερο: Τραγωδία το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων καθώς περίπου στις 20:00 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της ΔΕΗ, από το οποίο υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός ενός ποδηλάτη. 

Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν προς το παρόν επισήμως αδιευκρίνιστες ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδηλάτης σκοτώθηκε όταν ένα ΙΧ έπεσε πάνω του ενώ είχε προηγηθεί σύγκρουση με διερχόμενη μηχανή. Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου είναι συγκεντρωμενος κόσμος, σοκαρισμένος από την τραγική εξέλιξη. 

Σύμφωνα με τους αυτοπτες μάρτυρες  όλα συνέβησαν  όταν  ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος μπλε που οδηγούσε νεαρός και το οποίο κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, προσπάθησε να αποφύγει πεζή γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει πρώτα σε άλλο όχημα και έπειτα τον ποδηλάτη, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από άλλο σταθμευμένο αμάξι επί της Ακτής Δυμαίων.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση στην οποια συνέβαλε και γερανός ωστόσο για τον άτυχο ποδηλάτη ήταν πλέον αργά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι 57χρόνων, συνταξιούχος τραπεζικός.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων κοντά στο ύψος της ΔΕΗ. Από το ατύχημα έχει εγκλωβιστεί επιβάτης ενός οχήματος και στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής και η αστυνομία.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις